Home | Cum cumpar | Livrare/Plata | Contact Contul meu   Autentificare   Cont nou
  0741.949.516
Vezi cosul   0 produse   Total 0 lei
LIVRARE IN TOATA TARA Colet postal, taxele incepand de la 12 RON
19 RON / comanda, livrare gratuita a comenzilor ce depasesc 400 Ron
  Despre: | Cumparati direct din Anglia | Holland & Barrett | Comvita
MIEREA DE MANUKA
       Ce este mierea de Manuka
       Ce nivel UMF aleg
       Cum se foloseste
       Ce spun clientii nostri
       Interviu cu Dr. Peter Molan
PRODUSE
MIERE MANUKA UMF 10/16
MIERE MANUKA KFACTOR16/22
MIERE MANUKA ACTIVA 20-30
SAPUN SI CREME
PUDRA DE BAOBAB
DUPA MARCA
Cambridge Bee Products Ltd
Tea Tree Ltd.
Minvita , UK
Manuka Doctor
Nelson Apiaries Ltd
Wedderspoon
Comvita
STIRI PE EMAIL
Primiti pe email stiri despre ultimele produse si oferte
STIRI SI ARTICOLE
Dr. Peter Molan vorbeste despre mierea de Manuka UMF- video engleza
University of Waikato, New Zealand- The Honey Research Unit
Katherine Jenkins - how she uses Manuka Honey
Daily Mail- The treatment that’s the bee’s knees
BBC- Harnessing honey's healing power
 
CUMPARATI DIRECT DIN ANGLIA

Manuka.ro va ofera oportunitatea de a cumpara produse Health & Beauty direct din Anglia, de la renumitele  magazine Holland & Barrett  si Neal’s Yard Remedies.

Holland & Barrett este cel mai cunoscut lant de magazine in UK  specializat in producerea si comercializarea a peste 1000 produse: vitamine, suplimente alimentare si  produse organice. Cu o experienta de peste 80 ani si unlant de peste 620 magazine, H&B ofera produsele cele mai de succes de pe piata din Anglia, la preturi exceptionale.  Ofertele “Buy one get one for half price” , “Penny sale” ( buy one and get second one for 1p) sunt bine cunoscute publicului englezesc si acum dorim sa beneficiati de ele si dumneavoastra.

Holland & Barrett livreaza si in Romania, la un prêt de livrare incepand de la £6.95 si o durata de livrare de aprox 10 zile lucratoare.

Neal’s Yard Remedies a fost lansat in 1981 in Covent Garden, in central Londrei, fiind unul dintre primele brand-uri englezesti care a creat produse de intretinere organice. Astazi are peste 50 the magazine in Anglia si are prezenta in peste 20 tari, pe toate continentele. Produse sale de o calitate deosebita castiga in fiecare an numeroase premii la concursurile de profil organizate in UK.

Neal’s Year Remedies livreaza si in Romania, la un prêt de livrare incepand de la £11 si o durata de livrare de aprox 14 zile lucratoare.

Daca doriti sa plasati o comanda de peste £100 si doriti sa nu va asumati nici un risk de transport, va rugam sa ne contactati. Va vom comunica adresa noastra din Londra la care sa fie trimisa comanda dumneavoastra, noi o vom verifica si rezolva orice probleme/ diferente si apoi o vom trimite in Romania. Comanda va ajunge la dumneavoastra in aprox 14 zile lucratoare de la momentul in care ati lansat comanda. Mentionam ca nu  vom prelua comenzi care contin lichide/ bauturi in ambalaj din sticla.

Manuka.ro va poate oferi acest serviciu in urmatoarele conditii:

·         1. Comision pentru serviciu verificare pachet/ rezolvare diferente etc: 15% din valoarea comenzii efectuate

·         2. Transport: Anglia- Romania : £1.5/kg

·         3. Transport prin curier in Romania, la adresa dumneavoastra: Ron 19  ( + Ron 1 pentru fiecare Kg suplimentar) . In cazul in care locuiti in afara retelei Urgent Curier, se vor plati Km suplimentari sau pachetul va fi trimis prin Posta Romana.

 

 
HOME | CUM CUMPAR | CE ESTE MIEREA DE MANUKA | LIVRARE/PLATA | CE NIVEL UMF ALEG | CUM SE FOLOSESTE | CE SPUN CLIENTII NOSTRI | CONTACT COPYRIGHT © MANUKA.RO. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
Viziteaza magazinul Manuka.ro pe ShopMania